Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /data/6/d/6de4edbb-f024-41f9-b836-9cccfa7e53c0/gyano.hu/sub/gergo/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
gergo.gyano.hu: MAV ZRt.

·MAV ZRt.·

Posted by Gery at 2005-12-16 21:20 in blog\ views:2063

Én már megvettem az ünnepi idöszakra a szükséges vonatjegyeket, szóval most már ajánlhatom másoknak is :) (marha sokan olvasnak, szóval oly mindegy mikor írom :| )
dec.20-ig ha megveszed, kapsz 100km-enként egy 100Ft-os kupont:

Azta! Nem lehetett volna, hogy annyival kevesebbet fizetek a jegyért? Vagy nem tudom.

Kis segítség:
1. elvirában megnézed miko, hova, miért, kivel
2. összeírod
3. választasz egy esti időpontot, hogy ne tartsd fel a sok türelmetlen utazót, és elmész megvenni a jegyeket
4. rájössz, hogy bármikor mész jegyért, az emberek türelmetlenek
5. hallgatod a kedves néni annál is kedvesebb megjegyzéseit, hogy minek veszel ennyi jegyet, meg miért pont most, meg egyáltalán minek élsz
6. hallgatod a mögötted állók sóhajait, amit javarészt akkor hallatnak, mikor elteszed végre a vásárolni kívánt jegyek listáját
7. néni megírja a kuponokat, közben az ötletszerzőket szidja, hogy miért pont ilyen, stb. Közben csak mosolyogj szépen
8. örülsz
9. hazamész, és tanulsz a vizsgádra :(

Jah, és legközelebb a 2-es pontot kiegészíted azzal, hogy az IC számát is felírod, hogy a drága néninknek még könnyebb legyen. Mellesleg Kaposvár, de imho mindenhol kedvesek.

És mit jelent a MÁV ZRt-ben a “Z”???

 1. gery    2005-12-16 21:34    #

  válasz:

  Gt. 177. § (1) A részvénytársaság zártkörűen vagy nyilvánosan működik.

  (2) Zártkörűen működik az a részvénytársaság, amelynek részvényei nyilvános forgalomba hozatalára nem kerül sor. Tilos a zártkörűen működő részvénytársaság részvényeseinek, illetve jegyzett tőkéjének nyilvános felhívás útján történő gyűjtése.

  (3) Nyilvánosan működik az a részvénytársaság, amelynek részvényei részben vagy egészben nyilvánosan kerülnek forgalomba hozatalra.

  (4) A részvénytársaság elnevezését, a működési forma megnevezésével (nyilvánosan működő részvénytársaság; zártkörűen működő részvénytársaság), illetve rövidített elnevezésében nyrt. vagy zrt. rövidítésével a társaság cégnevében fel kell tüntetni.

  Textile Segítség