Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /data/6/d/6de4edbb-f024-41f9-b836-9cccfa7e53c0/gyano.hu/sub/gergo/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
gergo.gyano.hu: beszámolok.

·beszámolok.·

Posted by Gery at 2006-02-26 21:06 in blog\ views:1920

Régen irtam már. És akkor is csak szavazatokért könyörögtem. Aki szavazott annak nagy thx. Aki sokat szavazott annak mégnagyobb! ;) Következtetéseket levontuk: legközelebb nem leszünk ennyire becsületesek. Azok sem voltak akik az utolsó pillanatban aljas módon megmentettek egy karton rudi felzabálásától. Mindegy! Hogy akadna meg a torkukon az ajándék rudi! Abból is az óriás. :)
Nosza, összefoglalom cimszavakban – a teljesség igénye nélkül -, hogy mi történt velem mostanában:

No ilyen még nem volt, de most ez jön.

Volt vizsgaidőszak is, szépen el is kezdődött. Aztán volt karácsony is. Szegény gőtém meg magányosnak érezte magát, nem győzte vágni a csudábbnál csudább pózokat.

Én meg közben nagyokat ettem kiskarácsony alkalmából.

Aztán leesett a hó. Előbb kisebb, majd nagyobb. Fel is kerekedtem, hogy készítek szép képeket. Nem sikerült.

Aztán esett még hó (bár ez nem velem törpént) :O

Majd szegény Gizinek teljesen elment az életkedve. Már alig evett.

Én attól még elmentem szilveszterezni, ekkor még nem sejtettem hogy az új év milyen csodás vizsgaidőszakkal fog kezdődni.

Gizi már Istenhez könyörgött, hogy történjen valami!

Majd eltelt a január, tanultam jóóó sokat. Persze ha jövőbe látok, akkor hasznosabb dolgokkal is tölthettem volna az időt.

Aztán végre vége lett a szerencsétlenkedésnek, így felgyűlt feszültségeinket biliárdba vezettük le (nem pedig jó fénykép készítésébe).

Majd kaptam a jóhírt hogy felvettek koliba. Ezért a munkával kitöltött pihenésem alatt utazhattam fel beköltözni. De ha már mentem, hoztam Gizinek haverokat. Név szerint Güzüt és Gözét. Becézve Gizike, Güzüke, Gőzeke. Tiszta vékonykák voltak (1.kép) de aztán megetettem őket gyorsba (2.kép). Nem lenne valami rendben itt benn? hmm. Megeshet :)

Aztán ment a munka, elkezdődött a következő félév is. Megtudtam hogy az assembly nyelv magyarul használt megfelelője szerelvény. A hideg is kirázott tőle. Még most is. Valamint elkezdődött lelkiekben a felkészülés a félévi teendőkre: marha sok zh, hetente beadandó házik, és egyéb finomságok.
Koli ablakából fotóztam is párat, olyan rosszak lettek a képek, mint még soha. De azért mutatok, mert a szinek tetszenek.

Güzü és Göze egészen belakta az új otthont… Ime egy megörökített pillanat, persze minél rosszabb minőségben, mer ez trendi :)

No aztán eljött a jelen: meló,evés,ivás. Suli, de arról nem lesz kép.

Ennyi lett volna. Inkább szólt nemrólam, mint rólam. Na mindegy.
Így visszaolvasva sok mindent kihagytam. Nem baj, nem kell mindent tudni te kis kiváncsi!
beszámoltam.

  Textile Segítség