Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /data/6/d/6de4edbb-f024-41f9-b836-9cccfa7e53c0/gyano.hu/sub/gergo/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
gergo.gyano.hu: 5 izé

·5 izé·

Posted by Gery at 2007-01-03 16:30 in blog\ views:1889

No csak eleget teszek a kérésnek:

1. A nagydolgom (de még a kicsit is) legjobban otthon szeretem végezni a jól megszokott helyen. Máshogy fogalmazva: szeretem a jól megszokott dolgokat, kivéve persze ha ez másként van.
2. Nem vagyok lusta! Habár sokszor evvel a szóval egyszerübben jellemezhető vagyok, ez csak egy nem megfelelő, felszínes egyszerűsítés.
3. Ha nagy leszek, nem más pénztárcáját akarom vastagítani, hanem a sajátom, még ha ennek hónapokra bontott változása nem is tuti konstans, hanem előbb szutyi, később szupi lineáris függvénnyel jellemezhető. A változás jogát fenntartom. Node vannak kételyeim ez ügyben, mert előfordul, hogy lusta vagyok, vagy ha nem vagyok kellőképpen (annál százszor jobban) ösztönözve, akkor nem végzem úgy a dolgom, mint ahogy kéne (és itt most nem az 1-es pontra gondolok), és itt az ösztönzés (hogy is volt régen?) alapfogalom: nem definiáljuk.
4. Sok esetben szótlan vagyok (pl 1-es pont), de ettől nem mondható rám (mint a 2-es pontban) egyszerűen, hogy szótlan vagyok, mert sok esetben nem (pl 3-as pont). E két, és hasonló két teljes eseményrendszert előállító lehetőségből következtetéseket levonni nagyon nem jó dolog, és irreális kép alakulhat ki rólam az emberekben, ha ezt teszik.
5. Utálom a túlmagyarázást, ha azt mondják amit hallani szeretnék, ha hülyítenek, ha azt hiszik, hogy nem látom, hogy hülyének néznek, ha megjátszák a bármit. Szeretem, ha megmondják amit gondolnak, még ha az rossz is nekem, ha nem hülyítenek, vagy ha igen, akkor tudják, hogy tudom, és okosba abbahagyják maguktól, még mielőtt esetleg ők koppannak.

Mondjuk ennyi. 4-es pont tanulságára való hivatkozással megjegyezném, ez az 5 izé nem jellemez teljes mértékben. Most ez jutott eszembe. Szóval továbbra is homály fedi a valós, engem 100%-ban leíró logikai modellt.

  Textile Segítség