Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /data/6/d/6de4edbb-f024-41f9-b836-9cccfa7e53c0/gyano.hu/sub/gergo/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
gergo.gyano.hu: 'golf blog' section started

·'golf blog' section started·

Posted by Gery at 2007-01-06 21:11 in golf-blog\ views:1940

Úgy volt, hogy készítek egy nagyon de nagyon faja oldalt az én kis Golfocskámhoz, hogy bele tudjak írni mindent, mi történik vele, meg ami jó lenne neki, hogy történjen vele… :)

Természetesen erre semmi időm. Se most, se holnap. Ezért vígasztalásul a blogon belül lesz elkülönítve neki egy rész. Érje be ennyivel! Hiszen még csak 22 éves! Ide le fogom írni, ha lerobban, ha mégjobban megeszi a rozsda, vagy ha kap valami új cuccot. De az is lehet, hogy nem.
Nyáron került hozzám a kicsike, azóta dédelgetem lehetőségeimhez képest. De azért jó sora van. Lehet kicsit túl sokat foglalkozok vele, de legalább nem beszél vissza!

1984 novemberi, CL, 1.3-as HK motor, 4 sebességes váltó. Nem egy erőgép, de az most nem is baj. Hosszú életében történt vele már nagyon sok minden. Volt új, volt törött, volt durván lerobbant, volt Horvátországban is, meg naaagyon sok fele. Ehhez képest most egy vacak parkolóban várja szomorúan hogy foglalkozzak vele és beindítsam. Néha kicsit kéreti magát de nem vészes. Van lelke. Nem olyan mint egy új kocsi, ami ha törik, ha szakad, beindul és megy. Milyen már! Amúgy eddig nagy bajom (kopp kopp) nem volt vele.
Ha nem gondolom meg, akkor majd szépen leírogatom, hogy az utóbbi fél évben mi történt vele. Jó lesz visszaolvasni később, ha mást nem is érdekel.

  Textile Segítség