Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /data/6/d/6de4edbb-f024-41f9-b836-9cccfa7e53c0/gyano.hu/sub/gergo/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
gergo.gyano.hu: 1. rész - Az első három hét

·1. rész - Az első három hét·

Posted by Gery at 2007-02-07 13:31 in golf-blog\ views:2765

Alig hogy először hazahoztam az autót, máris eltörött az első kipufogócső/leömlő/hattyúnyak, ki hogy nevezi. Ha meg nem eltörött, akkor már törött volt rég, és csak a tartóbilincs törött le róla, aminek következtében szétcsúszott jól. Dinnyés ladákat megszégyenítő hangja lett szegénynek, és persze alig ment. Szőrnyű volt vele még hazamenni is…

Majd egy szombat kora reggel szép óvatosan ellopakodtam egy szakihoz, aki jól meghegesztette. Viszont felhívta a figyelmem, hogy mivel nagyon szét van égve már, 1-2 ezer kilóméternél többet nem fog kibírni.
Ezután apró dolgokkal foglalkoztam, amik szúrták a szemem. Pl. megjavítottam a kormányon a duda érintkezőjét, szivargyújtó aljzatot építettem be, természetesen kék világítással, megerősítettem a megvetemedett kalaptartót (igy már nem esett folyton be a csomagtartóba), a fűtésszabályzónál is kékre cseréltem a világítást.

A belső világítást is frissítettem: a jó öreg, talán 10 wattos izzó helyett egy panelre 4 darab kék és 6 darab fehér ledet szereltem, tettem bele egy kapcsolót is, amivel a két mód között lehet váltani.

Majd rá egy nappal betettem pár kondit, hogy a világítás szépen halványodjon el. Az ősrégi rádió következett: nagynehezen ő is kék háttérvilágítást kapott.
Aztán a bontóban jól lehúztak 2 darab csomagtér ajtó teleszkópra. Az újnál még így is sokkal olcsóbb volt, és többé nem esett a fejemre a csomagtérajtó. Következett a gyári acél felnik festése ezüst színűre, a csavartakaró/porvédő műanyagok friss fekete színt kaptak, a közepükön ezüsttel kiemelve a vw embléma.

Nem bírtam nézni már ahogy pattogzik le a festék a felnikről. A könnyűfémet meg nem vágták hozzám, hát maradt a festegetés.
Kár hogy összesen 4 darabbal kevesebb csavartakaró műanyagom van. Eléggé rontja az összképet.
Így telt az első három hét, kis szünet következett főleg balatoni kiruccanások miatt. A fejemben azért sorra jöttek az újabb apró ötletek…
(folyt.köv.)

  1. Nem mondom meg    2007-02-08 12:29    #

    Mindig is szeretted a háttérvilágítást kékre cserélni.

  2. gery    2007-02-08 16:01    #

    Ne szórakozzál, mer a zsótit fő lesz hívva, az biztos! :D

  Textile Segítség